< cz< en< ru

Restaurace
Vojanův Dvůr

Restaurace
Vojanův Dvůr

Vítejte ve Vojanově dvoře. První písemná zmínka o objektu pochází z roku 1249, kdy byl sídlem Pražského biskupa. Na počátku 19. století přechází do majetku šlechtického rodu Windischgrätz a užíval se také jako císařská konírna kde byl ustájen kůň ARDO II.

Jehož si sochař Jan Myslbek vybral jako model pro jezdeckou sochu Sv. Václava v horní části Václavského náměstí. Po převodu do majetku státu je objekt přejmenován po slavném herci a řediteli národního divadla panu Eduardu Vojanovi.

V současnosti je v horní částí využíván státní správou a prochází celkovou rekonstrukcí po jejímž dokončení Vás přivítáme ve stylové staročeské pivnici s vlastním pivovarem a klasickou českou kuchyní s kapacitou 300 míst.

menu dne

Pivovarský hamburger
šťavnaté hovězí maso
v domácí housce s pikantní
majonézou, sýrem cheddar,
slaninou, křupavou cibulkou
a farmářskými hranolkami

novinky
Vánoce

Sváteční menu, které podáváme mezi Vánočními svátky od 24.12. - 26.12.2016

Silvestr

Dovolujeme si Vás pozvat na Silvestrovskou večeři do Vojanova dvora.

Svato-martinské menu

Šéfkuchař Tomáš Zelík si pro Vás tento rok na Svatého Martina připravil tří-chodové Svatomartinské menu.
1) Husí kaldoun s droby, zeleninou a knedlíčky.
2) Svatomartinská husa s červeným zelím s brusinkama podávaná s bramborovým knedlíkem a jemnou žemlovou nádivkou.
3) Svatomartinský koláč

Pivní lístek

  • Christmas Amber (0,25l / 0,4l)

    39 / 58 Kč
  • Vojanský Havran (0,25l / 0,4l)

    39 / 58 Kč
  • Pilsner Urquell (0,3l / 0,5l)

    33 / 53 Kč
  • Velkopopovický kozel černý (0,3l / 0,5l)

    33 / 53 Kč

Kontakty

  • Adresa:
    U Lužického semináře 21, 110 00 Praha 1
  • Tel:
    +420 257 532 660


  • E-mail:


  • Otevírací doba:



  • Manažér provozu:
    Viktor Štípek
    +420 603 269 396


  • Marketing & Management:
    petr.blaha@vojanuvdvur.cz
    +420 722 923 576


  • Šéfkuchař:
    Tomáš Zelík


  • IČO:
    24196240
  • DIČ:
    CZ 24196240
Christmas Amber

Polotmavé, spodně kvašené pivo středně hořké chuti, se specifickou chmelovou vůní. Inspirací pro sestavení receptury byly svátky Vánoční. Pivo bylo uvařeno klasickým postupem ze 4. druhů sladů a 2. druhů českých chmelů.

× zavřít
Vojanský Havran

Hutný tmavý ležák s vyšší hořkostí, podtóny čokoládové chuti a příchutí praženého ječmene. Pivo bylo vařeno z 5 druhů sladu a 2 druhů chmele.

× zavřít