< CZ< EN< RU

SILVESTROVSKÉ MENU

31. prosince 2023 - 1 9 : 0 0 - 2 4 : 0 0

PŘEDKRM
VARIACE TATARÁKŮ

  • lososový s koprem a kapary
  • hovězí s konfitovaným česnekem z marinované červené řepy a kozího sýra

POLÉVKA
CHŘESTOVÉ CAPPUCCINO - krémová polévka z bílého chřestu s creme fraiche

HLAVNÍ CHOD
RIB EYE STEAK - pozvolna pečený vysoký roštěnec v bylinkové krustě, bramborový fondán, pepřová omáčka
nebo
GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS - špenátová bramborová kaše, pečená zelenina s bylinkami
nebo
KUŘECÍ SUPREME - plněný estragonovou fáší, glazírovaný květák a máslová dýně, lišková omáčka

DEZERT
ČOKOLÁDOVÝ FONDÁNT s griliášem a višňovou omáčkou

cena za osobu 1350,- Rezervace nutná!