SILVESTROVSKÉ MENU
31. prosince 2023 - 1 9 : 0 0 - 2 4 : 0 0
PŘEDKRM
VARIACE TATARÁKŮ
- lososový s koprem a kapary
- hovězí s konfitovaným česnekem z marinované červené řepy a kozího sýra
POLÉVKA
CHŘESTOVÉ CAPPUCCINO - krémová polévka z bílého chřestu s creme fraiche
HLAVNÍ CHOD
RIB EYE STEAK - pozvolna pečený vysoký roštěnec v bylinkové krustě, bramborový fondán, pepřová omáčka
nebo
GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS - špenátová bramborová kaše, pečená zelenina s bylinkami
nebo
KUŘECÍ SUPREME - plněný estragonovou fáší, glazírovaný květák a máslová dýně, lišková omáčka
DEZERT
ČOKOLÁDOVÝ FONDÁNT s griliášem a višňovou omáčkou
cena za osobu 1350,- Rezervace nutná!