Zde celý proces výroby piva začíná. Obilná zrna se nechají naklíčit, usušit a nakonec sešrotovat.

Zde celý proces výroby piva začíná. Obilná zrna se nechají naklíčit, usušit a nakonec sešrotovat.
Je srdcem pivovaru, připravená směs se zde při teplotě 35 °C smísí s vodou a dále se teplota postupně zvyšuje.
Část roztoku se přečerpá právě do rmutovací pánve, kde při udržování cukrotvorných teplot 63 ° a 73 °C probíhá dále výrobní proces. Následně se celý roztok přečerpá do scezovací kádě, kde je od sladiny oddělen šrot. Sladina pak putuje do další nádoby, kde se vaří za teploty 100 °C zhruba jednu hodinu, přidá se chmel a vznikne mladina.
Mladina se nejprve ochladí na 10 °C v chladiči a přesune do spilky, přidají se várečné kvasnice a při teplotách 7 – 10 °C, dle typu piva, zde po dobu 8-12 dní probíhá hlavní kvašení.
Zde uvařené pivo dokvašuje pří nízkých teplotách (1-3 °C) po dobu 40 dnů.


Spodně kvašené pivo plzeňského typu. K vaření světlého ležáku používáme nejkvalitnější české suroviny a tradiční postup výroby. 4,5 % alc. obj.
Polotmavý ležák s karamelovou chutí a nižší hořkostí. Patři k zástupcům piv označených jako "Vienna styl". 13°, 5,8% alc., IBU 38
Tmavé pivo s výraznou karamelovou chutí s tóny hořké čokolády, praženého sladu a kávy. Pivo je střední hořkosti. 14°, 6 % alc., IBU 48
Světlé pivo, plné, svrchně kvašené. Jednoduchý ALE, inspirovaný stylem American Pale Ale.
Základ piva tvoří 3 druhy ječných sladů. Na vůni i v chuti se projevují zejména tóny angreštu,
liči, manga a koření, získanou studeným chmelením chmelem Nelson Sauvin, který pivu
naprosto dominuje. 12%EBC, 45 IBU, 5,2%obj. alc.
Polotmavé pivo, silné, svrchně kvašené. Pivo vychází se stylu American Amber Ale se
skládá ze tří druhů ječných sladů. Díky nim má pivo svou jantarovou barvu a střední plnost.
Velká dávka chmelu zajišťuje vyšší hořkost doplněnou o chutě a aroma limetky, citrusů a
tropického ovoce. 13% EBC, 47 IBU, 5,7% obj. alc.
Spodně kvašené pivo plzeňského typu. K vaření světlého ležáku používáme nejkvalitnější české suroviny a tradiční postup výroby. 4,5 % alc. obj.
Polotmavý ležák s karamelovou chutí a nižší hořkostí. Patři k zástupcům piv označených jako "Vienna styl". 13°, 5,8% alc., IBU 38
Tmavé pivo s výraznou karamelovou chutí s tóny hořké čokolády, praženého sladu a kávy. Pivo je střední hořkosti. 14°, 6 % alc., IBU 48
Světlé pivo, plné, svrchně kvašené. Jednoduchý ALE, inspirovaný stylem American Pale Ale.
Základ piva tvoří 3 druhy ječných sladů. Na vůni i v chuti se projevují zejména tóny angreštu,
liči, manga a koření, získanou studeným chmelením chmelem Nelson Sauvin, který pivu
naprosto dominuje. 12%EBC, 45 IBU, 5,2%obj. alc.
Polotmavé pivo, silné, svrchně kvašené. Pivo vychází se stylu American Amber Ale se
skládá ze tří druhů ječných sladů. Díky nim má pivo svou jantarovou barvu a střední plnost.
Velká dávka chmelu zajišťuje vyšší hořkost doplněnou o chutě a aroma limetky, citrusů a
tropického ovoce. 13% EBC, 47 IBU, 5,7% obj. alc.