Zde celý proces výroby piva začíná. Obilná zrna se nechají naklíčit, usušit a nakonec sešrotovat.

pivovar

Je srdcem pivovaru, připravená směs se zde při teplotě 35 °C smísí s vodou a dále se teplota postupně zvyšuje.

Část roztoku se přečerpá právě do rmutovací pánve, kde při udržování cukrotvorných teplot 63 ° a 73 °C probíhá dále výrobní proces. Následně se celý roztok přečerpá do scezovací kádě, kde je od sladiny oddělen šrot. Sladina pak putuje do další nádoby, kde se vaří za teploty 100 °C zhruba jednu hodinu, přidá se chmel a vznikne mladina.

Mladina se nejprve ochladí na 10 °C v chladiči a přesune do spilky, přidají se várečné kvasnice a při teplotách 7 – 10 °C, dle typu piva, zde po dobu 8-12 dní probíhá hlavní kvašení.

Zde uvařené pivo dokvašuje pří nízkých teplotách (1-3 °C) po dobu 40 dnů.
Sládek


druhy piv
-
Malostranský ležák
Spodně kvašené pivo plzeňského typu. K vaření světlého ležáku používáme nejkvalitnější české suroviny a tradiční postup výroby.
-
Rubín 13°
Polotmavý ležák s karamelovou chutí a nižší hořkostí. Patři k zástupcům piv označených jako "Vienna styl".
-
Tmavý speciál Černý havran 14°
Tmavé pivo s výraznou karamelovou chutí s tóny hořké čokolády, praženého sladu a kávy. Pivo je střední hořkosti.
-
SESSION NEIPA
Lehčí jarní varianta pivního stylu New England IPA, osvěžující, chmelové aroma tropického ovoce s chutí po grepu.
-
American Wheat Ale
Svrchně kvašené silné pivo, uvařeno ve stylu American Wheat Ale. Při vaření byl použit pšeničný slad, který dodává pivu jedinečnou pitelnost. Vyšší hořkost je dosažena výhradně americkými chmely. V chuti a vůni dominují kořeněné tóny společně s tropickým ovocem.

Spodně kvašené pivo plzeňského typu. K vaření světlého ležáku používáme nejkvalitnější české suroviny a tradiční postup výroby.

Polotmavý ležák s karamelovou chutí a nižší hořkostí. Patři k zástupcům piv označených jako "Vienna styl".

Tmavé pivo s výraznou karamelovou chutí s tóny hořké čokolády, praženého sladu a kávy. Pivo je střední hořkosti.

Lehčí jarní varianta pivního stylu New England IPA, osvěžující, chmelové aroma tropického ovoce s chutí po grepu.

Svrchně kvašené silné pivo, uvařeno ve stylu American Wheat Ale. Při vaření byl použit pšeničný slad, který dodává pivu jedinečnou pitelnost. Vyšší hořkost je dosažena výhradně americkými chmely. V chuti a vůni dominují kořeněné tóny společně s tropickým ovocem.